Samen voor de Natuur: Zoomble & Buitenfonds

Bij Zoomble zijn we niet alleen gepassioneerd over het brengen van de beste verrekijkers, monokijkers, en spotting scopes naar onze klanten; we zijn ook enorm toegewijd aan het maken van een positieve impact op de wereld om ons heen. We zijn dan ook ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met Buitenfonds, de organisatie die zich inzet voor het behoud van prachtige, natuurlijke landschappen in Nederland.

Wat betekent dit voor jou?

Elke keer dat jij een aankoop doet bij Zoomble, draag je nu ook bij aan het behoud en het beheer van natuurgebieden in Nederland. We hebben ons ertoe verbonden een maandelijkse donatie te doen aan het fonds van Buitenfonds, om zo samen te werken aan een groenere, mooiere toekomst voor iedereen.

Waarom doen we dit?

We geloven dat iedereen een rol te spelen heeft in de bescherming van onze planeet. Door deze samenwerking aan te gaan, willen we niet alleen ons steentje bijdragen maar jou ook de kans geven om door jouw aankoop direct invloed uit te oefenen op positieve verandering.

Doe mee!

Wanneer je een product van Zoomble koopt, draag je direct bij aan dit waardevolle doel. Zo maken we samen impact. Bestel nu één van onze producten en laten we gezamenlijk bijdragen aan het behoud van onze prachtige natuur.

Ontvang jouw exclusieve 10% korting!

Laat je email hieronder achter en ontvang jouw persoonlijke kortingscode voor Zoomble direct in je mail.